ELEVIT PRONATAL

Elevit-Pronatal-za-trudniceOd nedavno je budućim majkama i onima koje planiraju trudnoću na raspolaganju lek Elevit® Pronatal sa mikrohranljivim materijama, koji klinički dokazano obezbeđuje majci i bebi snabdevanje svim najvažnijim vitaminima i mineralima.
Ishrana tokom trudnoće i dojenja je od izuzetnog značaja pošto se telesne potrebe za vitaminima i mineralima u tom periodu povećavaju od 50 do 100 % u poređenju sa ženama koje nisu trudne. Važno je da tokom trudnoće jedete različitu hranu koja će obezbediti zdravu ishranu. Zato se pobrinite da unositepet obroka voća i povrća na dan , krompir, hleb i testenine zbog obezbeđivanja dovoljno energije. Krto meso, živinsko meso, bela riba, jaja, pasulj i sočivo su važni zbog belančevina. Dva obroka ribe nedeljno, uključujući jedan obrok masne ribe je važno zbog masnih kiselina, poput omega-3, koje su važne za psihički i telesni razvoj deteta. Mlečni proizvodi, na primer mleko, neke vrste sira i jogurti sadrže kalcijum za izgradnju kostiju. Po mogućnosti unosite proizvode sa manje masnoća.
Ishranom treba obezbediti sebi dovoljno energije i hranjivih materija za oboje, a to se ponekad teško postiže hranom koju unosite. Za žene, koje ishranom ne mogu da obezbede dovoljan unos energije i hranljivih materija, preporučuje se, da dopune svoju ishranu dodatnim vitaminima i mineralima.
Od sada mogu uzimati Elevit® Pronatal, lek sa mikrohranljivim materijama, namenjen trudnicama i dojiljama, sa klinički dokazanim koristima kao što su smanjenje mučnine, povraćanja i nesvestice tokom trudnoće, smanjenje rizika od oštećenja neuralne cevi kod novorođenčeta i smanjenje mogućnosti pojavljivanja drugih ozbiljnih urođenihnepravilnosti. Rizik od oštećenja neuralne cevi kod novorođenčeta smanjuje za visokih 92 %. Elevit® Pronatal deluje tokom tri ključna perioda za zdrav razvoj deteta. Važno je, da se počne uzimati mesec dana pre trudnoće (ako se trudnoća planira), tokom trudnoće i tokom dojenja. Lek ima povoljni bezbedonosnim profil. Važna prednost je i to, da se lek dobro podnosi. Uzimanje Elevit® Pronatala je jednostavno. Dovoljna je jedna tableta dnevno, ukoliko lekar ne prepiše drugačije. Elevit® Pronatal je na raspolaganju samo u apotekama.

About Elevit® Pronatal
Elevit® Pronatal je svojim sastavom klinički testiran lek za trudnice i dojilje. Za 92 % smanjuje rizik od oštećenja neuralne cevi. Elevit® Pronatal sadrži folnu kiselinu (800 mcg), gvožđu (60 mg) i važne vitamine i minerale. Deluje u tri ključna perioda za zdrav razvoj deteta:mesec dana pre trudnoće (ako se trudnoća planira), tokom trudnoće, tokom dojenja.

Preuzeto sa sajta www.vodiczaroditelje.rs

Elevit-Pronatal

APOTEKA PARAĆIN
| NASLOVNA |SAVETOVALIŠTE |PROIZVODI |KOZMETIKA |APARATI |AKCIJA |

APOTEKA PARAĆIN