STREPSILS

info heading

info content


Strepsils-150x150Strepsils mentol i eukaliptus
Strepsils lozenge su namenjene za ublažavanje simptoma zapaljenja sluzokože usne duplje i ždrela, suvog, iritirajućeg kašlja kod uobičajene prehlade i začepljenog nosa. Lek je namenjen za odrasle i decu stariju od 6 godina.
Uputstvo
apoteka paracin dren linija


strepsils plusStrepsils plus tablet
· Strepsils plus pastile deluju lokalno na sluzokožu usne duplje i ždrela. Namenjene su za ublažavanje simptoma zapaljenja sluzokože usne duplje i ždrela.
· Strepsils plus pastile sadrže kombinaciju antiseptika i anestetika
· Kod težih upala ždrela često se javlja bol prilikom gutanja. Lidokain je snažan lokalni anestetik koji efikasno i brzo otklanja taj bol
· Antiseptici sprečavaju razvoj gljivica, bakterija, a u izvesnoj meri i virusa, te tako potpomažu izlečenje infekcija usne duplje i ždrela.
Uputstvo
apoteka paracin dren linija


strepsils jagodaStrepsils jagoda bez šećera
Strepsils jagoda bez šećera sadrži dva sastojka sa antiseptičkim svojstvima koji se koriste za simptomatsko ublažavanje bola kod zapaljenskih promena na grlu. Ovi sastojci su blagi antiseptici koji deluju na bakterije koje izazivaju infekcije u usnoj duplji i ždrelu. Otapanjem lozenge u ustima aktivni sastojci se oslobađaju i deluju na mesto bola i uz to oblažu i umiruju bolno mesto. Time se postiže ublažavanje bola i neprijatnosti u usnoj duplji i ždrelu nastalim usled infekcije.
Uputstvo

apoteka paracin dren linija
|SAVETOVALIŠTE |PROIZVODI |KOZMETIKA |APARATI |AKCIJA |

APOTEKA PARAĆIN