Dietea

Dietea za mrsavljenje Paracin apoteka DrenDietea napitak za mršavljenje je novi i za sada unikatan preparat za mršavljenje koji je istovremeno i anti-aging preparat na tržištu. Dietea deluje tako da ubrzava metabolizam i podstiče  potrošnju masnoća koje su nataložene na stomaku i bokovima. Pored povišenja nivoa metabolizma ima kontrolisano diuretičko delovanje što podstiče  izlučivanje zadržane tečnosti u telu, a s time i toksine što kao direktnu psledicu ima smanjenje obima stomaka i struka. Povoljno utječe na metabolizam glukoze i smanjuje osećaj gladi, ima opšte antioksidativno delovanje na tielo i organe što doprinosi smanjenju i uticaju slobodnih radikala i starenja organizma.

Sastav jedne kesice Dietea napitak za mršavljenje

Suvi ekstrakt zelene kave 400mg
Suvi ekstrakt lista zelenog čaja 150mg
Suvi ekstrakt bobica crne zove (bazga) 100mg
Krom 30µg (75 % preporučenog dnevnog unosa)
Energetska vrijednost dnevnog unosa – jedna kesica  ima 191,4 KJ (oko 45,71 kalorija)
Kako se priprema Dietea napitak za mršavljenje?

Prašak koji je sadržaj jedne kesice prelite sa 1,5 dl tople vode u šoljicii i popijte oko pola sata prije obroka. Nemojte piti više od jedne kesice dnevno. U kutiji ima 14 kesica, koristi se jedna dnevno.

Dietea se brzo apsorbira i time reguliše izlučivanje hormona insulina pa se time kontoliše nivo šećera u krvi što spriječava jak osjećaj gladi i smanjuje apetit. Ukoliko ne osjećate jaku glad jednostavno vam se ne jede u većoj količini što dovodi do manjeg unosa kalorija i s time se polako mršavi.

Nuspojave Dietea napitka za mršavljenje

Nisu poznate.
Dietea ne smiju uzimati:
Trudnice, dojilje, djeca.
Ukoliko patite od nekih hrroničnih bolesti prije uzimanja se savetujte s lekarom.
APOTEKA PARAĆIN
| NASLOVNA |SAVETOVALIŠTE |PROIZVODI |KOZMETIKA |APARATI |AKCIJA |

APOTEKA PARAĆIN