ACAI SLIM

za-mrsavljenje-dijeta-acai-slim-Paracin-apoteka-dren

Formula za mršavljenje ACAI slim kapsule

Karakteristike proizvoda:
Sadrži Acai BERRY superhranu No.1 u svetu i 7 prirodnih sastojaka koji deluju sinergično i imaju efikasno dejstvo na mršavljelje i podizanje opšteg nivoa organizma.

Korišćenjem Extra ACAI SLIM kapsula postižu se sledeci efekti:

  • gubljenje viška kilograma
  • ubrzavanje metabolizma
  • mlađi i lepši izgled kože
  • više energije
  • poboljšanje sistema za varenje
  • regulsanje nivoa holesterola

Aktivni sastojci:
ACAI BERRY – Bobice amazonske palme proglašene od strane nutricionističkih stručnjaka za superhranu No.1 u svetu. Osim što je izuzetno bogat antioksidansima, aminokiselinama, vitaminima, esencijalnim masnim kiselinama neophodnim za optimalno funkcionisanje organizma, acai je izuzetno bogat nutritivnim komponentama koje imaju odlučujuće dejstvo na mršavljenje.
Acai je bogat vlaknima koji potpomažu varenje i utiče na brži protok hrane kroz organizam čime se postiže da se kalorije iz hrane u znatno manjem obimu transformišu u masne naslage. Takođe visok sadržaj vlakana čini osećaj sitosti i smanjuje potrebu za hranom (smanjuje apetit).
Acai sadrži u velikom obimu amino-kiseline (19 identifikovanih amino kiselina) koje su neophodne u izgradnji mišićnih vlakana.
Esencijalne masne kiseline (omega 3, 6 i 9) kojima je ACAI veoma bogat (oko trećine sadržaja Acai-a čine ove kiseline) održavaju nivo zdravog holesterola i ubrzavaju metabolizam čime se postiže da se hrana brže prerađuje.
Zeleni čaj: je dobar stomahik, stimulator, tonik i diuretik Zeleni čaj sadrži teobromin i kofein koji oslobađaju masti zarobljene u potkožnom tkivu i omogućavaju njihovo sagorevanje. Zeleni čaj sadrži katehine koji imaju dejstvo na sagorevanje masnih naslaga na stomaku i oko unutrašnjih organa. Zeleni čaj ima naglašeno dejstvo na ubrzavanje metabolizma.
Garsinija: kao najvažniji sastojak sadrži hidroksi-limunsku kiselinu, a takođe i ksantonske derivate i minerale. Garsinija podstiče proces termogeneze tj. sagorevanje viška kalorija u organizmu.
Kofein: je ksantanski alkaloid koji deluje stimulativno i poboljšava cirkulaciju. Kofein deluje kao diuretik i blagi laksativ. Utiče na sagorevanje masnoća u telu.
Alga Laminarija: je vrsta morske alge iz familije phaeophyceae. Ćelijski zid ovih algi je celoluzno-pektinske prirode tako da one vezuju vodu i ubrzavaju peristaltiku i eliminaciju balastih i štetnih materija iz organizma. Od mineralnih sastojaka najznačajniji su jod i magnezijum koji stimulišu rad štitne žlezde. Alga laminarija ubrzava metabolizam i pomaže kod topljenja masnih naslaga. Pokazala je efikasno dejstvo protiv celulita i starenja kože.
Jabukovo sirće: sadrži enzime, organske kiseline i hranljive materije koje utiču na smanjenje nivoa masti u krvi, nivoa holesterola, smanjenje krvnog pritiska i mršavljenje.
Grajpfrut: pripada citrusnom voću. Seme grejpfruta sadrži mineralne sterole, biljno ulje i bioflavonoidne komponente. Ima izuzetno nisku kalorijsku vrednost i izaziva osecaj sitosti.

Od pomoćnih sirovina u proizvodu se nalaze: mikrokristalna celuloza, magnezijum stearat i celulozna kapsula.
Primena: 1 kapsula dnevno pola sata pre doručka uz čašu (0,2dl) rashlađenog zelenog čaja ili hladne vode.

Napomena: Dodatak ishrani, nije nadoknada ili zamena za uravnoteženu ishranu.
Način čuvanja: Na suvom i tamnom mestu, na sobnoj temperaturi (do 25C). Čuvati van domašaja male dece.

Upozorenje:
Preparat nije namenjen osobama mlađim od 18 godina;
Nije namenjeno za trudnice, dojilje i osobe na antikoagulantnoj terapiji;
Pacijenti koji redovno uzimaju lekove potrebno je da se pre početka uzimanja preparata konsultuju sa lekarom; U slučaju preosetljivosti na bilo koji od sastojaka treba prekinuti uzimanje preparata;

Preparat koristiti najduže 90 dana u kontinuitetu.

Pakovanje: kutija sa 20 kapsula
Ovaj preparat je prirodan proizvod biljnog porekla. Mogu ga koristiti i osobe koje u ishrani ne koriste namirnice životinjskog porekla.

Proizvod ispitao i stručno mišljenje o bezbednosti izdao: Gradski zavod za saštitu zdravlja, Beograd Rešenje br. 1/1-02 УП – 6372/3-2011 od 03.06.2011 godine
APOTEKA PARAĆIN
| NASLOVNA |SAVETOVALIŠTE |PROIZVODI |KOZMETIKA |APARATI |AKCIJA |

APOTEKA PARAĆIN