Omega 3 carnitine za srcane bolesnike Paracin apoteka Dren

OMEGA KARNITIN je prvi dodatak ishrani koji kombinuje Omega – 3,6 kiseline i L – karnitin i najkompletniji dodatak ishrani koji svakodnevnom upotrebom utiče na poboljšanje funkcije srca i krvnih sudova.

Šta su omega-3 kiseline?
Omega-3 kiseline su esencijalne masne kiseline i najzastupljenije su u ribama svetskih mora: losos, bakalar i tuna. Organizam ne može sam da ih sintetiše, već moraju da se unose. Od omega-3 masnih kiselina u organizmu nastaju glasnici koji: proširuju krvn sudove, smanjuju koagulaciju krvi, smanjuju upalu, smanjuju nivo “štetnog” LDL holesterola, a podižu nivo “korisnog” HDL holesterola.

Šta je L-karnitin?
L-karnitin prenosi masne kiseline iz krvi u ćeliju, gde dolazi razgradnje masti i stvaranja energije. Neophodan je za stvaranje energije i aktivira metabolizam.

Karnitin doprinosi poboljšanju srčane funkcije i ima pozitivan efekat kod stanja kao što su: angina pectoris, srčane aritmije i oporavak od infarkta.
Efikasnost L-karnitina u smanjenju nivoa LDL holesterola i triglicerida je potvrđena naučnim studijama.

Koji su simptomi nedostatka omega-3 kiselina?
Znaci koji ukazuju da je potreban povećan unos omega-3 kiselina su: slaba cirkulacija, srčani problemi, poremećaj raspoloženja, trnjenje ruku i nogu, loša memorija, umor, suva koža.

Zahvaljujući kombinaciji ovih sastojaka, preporučuje se kod:
Prevencije arteroskleroze i kardiovaskularnih oboljenja
opune terapije povišenog krvnog pritiska
Smanjenja rizika srčanog i moždanog udara
Ublažavanje tegoba loše cirkulacije
Regulisanje nivoa holesterola i triglicerida
Poremećaja raspoloženja.
APOTEKA PARAĆIN
| NASLOVNA |SAVETOVALIŠTE |PROIZVODI |KOZMETIKA |APARATI |AKCIJA |

APOTEKA PARAĆIN