Anatomski jastuk CHICCO

 

Anatomski jastuk CHICCO 0+

 

 

 

 

 

Anatomski jastuk CHICCO

 

Anatomski jastuk CHICCO 3+

 

 

 

 

 

Ručke za CHICCO Well Being flašice

 

Ručke za CHICCO Well Being flašice
Chicco ručke su specijalno oblikovane za dečije ruke i prate ergonomski izgled flašice. Veselih boja, sveže i moderne, su prilagođene za sve flašice iz linije CHICCO Weel Being.

 

 

Grejač CHICCO digitalni

 

Grejač CHICCO digitalni
Digitalni grejač Novi digitalni grejač je unapređen da vam omogući najlakšii način grejanja bebi hrane. Zaista je jedini grejač kojeg je moguće unapred regulisati da bi ste mali spremnu hranu u željenom trenutku. Ima više programa: – Možete odabrati zapreminu posude koju želite da grejete,flašice od 150ml, 250ml,330ml ili kašice. – Možete odabrati početnu temperaturu hrane, da li zagrevate hranu iz zamrzivača, frižidera ili je hrana sobne temperature. Ovaj grejač ima displej na kome je označeno koliko je vremena ostalo do završetka operacije. Alarm vas obaveštava kada je proces zagevanja hrane završen.

 

Stalak za sušenje flašica CHICCO

 

Stalak za sušenje flašica CHICCO

 

 

 

 

Četka CHICCO za pranje flašica i cucliČetka CHICCO za pranje flašica i cucli
Ova cetkica se preporucuje za brizljivo ciscenje bocica, cucli i ostalog pribora. Nenadmasne za odrzavanje cistoce posudja vaseg deteta.

 

 

 

Grejač za flašice CHICCO
Ovo kućno pomagalo vam omogućava da pripremite bočicu za hranjenje ili pasiranu hranu na idealnoj temperaturi za detetov odbrok, lako i za samo nekoliko minuuta. Kada se dostigne željena temperatura, aparat će se oglasiti sa dva kratka zvuka, bipa. Ovaj grejač za bebi boce je opremljen sa praktičnim držačem za posude sa dečijom hranom. Posebna tehnologija koja se koristi u elementu za zagrevanje omogućava vam smanjenu potrošnju energije i sprečava posudu od pregrevanja.
APOTEKA PARAĆIN
| NASLOVNA |SAVETOVALIŠTE |PROIZVODI |KOZMETIKA |APARATI |AKCIJA |

APOTEKA PARAĆIN