avene Paracin apoteka

AVÈNE BASIC – NEGA LICA
Avène, naučni pristup u službi osetljive kože lica

Osetljiva koža je tanka i često suva, lako crveni, pecka, zateže ili svrbi na najmanji nadražaj. Linija proizvoda za osetljivu kožu s termalnom vodom Avène, umirujućih i antiiritacijskih svojstava, prirodno je prilagođena takvoj koži.Blago sredstvo za uklanjanje šminke s kože lica. Vrlo je bogat Avène termalnom vodom i prenosi koži njena umirujuća i antiiritacijska svojstva. Dodatak vitamina E i sastojaka za vlaženje kože daruju svež i blistav izgled vašoj koži.

MICELARNI LOSION
Za čišćenje lica i skidanje šminke – formula bez ispiranja
Svojstva
Namenjen je skidanju šminke sa osetljive kože sklone crvenilu.
Osetljivost i krhkost kože mogu postati izraženije pod stalnim uticajem stresa, umora, suvog vazduha, tvrde vode, agresivnih tretmana ili sredstava za čišćenje. Jednom nadražena koža sklonija je pojavi naglog crvenila, uz propratne simptome peckanja i neugodnog osećaja zatezanja.
Ako je ovo opis vašeg problema, jedino je rešenje posebno nežna formula za čišćenje kože.
Bogat je Avène termalnom vodom, poznatom po umirujućem i antiiritacijskom delovanju, i stoga smanjuje osećaj zatezanja i crvenilo kože.
Vrlo blagi losion nežno uklanja nečistoće i ostatke šminke sa lica, očiju i usana, poštujući prirodnu ravnotežu kože. Zahvaljujući transparentnoj i laganoj teksturi, obogaćenoj hidratantnim sastojcima, micelarni losion sprečava dehidraciju i ostavlja osećaj prijatnosti i mekoće na koži.
Primena
Nanesite na kožu lica uz pomoć blaznice. Svakodnevno čišćenje kože završite Avène termalnom vodom u raspršivaču.
Sadržaj
200 ml

lait blago mleko 1 Paracin apoteka

BLAGO MLEKO ZA ČIŠĆENJE OSETLJIVE KOŽE
Svojstva
Blago sredstvo za uklanjanje šminke s kože lica. Vrlo je bogat Avène termalnom vodom i prenosi koži njena umirujuća i antiiritacijska svojstva. Dodatak vitamina E i sastojaka za vlaženje kože daruju svež i blistav izgled vašoj koži.
Primena
Nanesite na kožu lica ujutro i uveče uz pomoć blaznice. Uklonite uz pomoć Avène Blagog zaštitnog losiona za osetljivu kožu. Svoje svakodnevno čišćenje kože završite blagotvornom Avène termalnom vodom u raspršivaču.
Sadržaj
200 ml

Lotion douceur 2 Paracin apoteka

BLAGI ZAŠTITNI LOSION ZA OSETLJIVU KOŽU
Svojstva
Blagi losion zaštitnih svojstava, bez alkohola, namenjen je nezi i čišćenju suve, osetljive kože. Vrlo je bogat Avène termalnom vodom i prenosi koži njena umirujuća i antiiritacijska svojstva. Čestice prirodnih silikata (talog na dnu bočice) stvaraju zaštitni sloj na površini kože i tako je štitte od spoljnih štetnih uticaja.
Primena
Pre upotrebe losion dobro promućkajte. Nanesite na očišćenu kožu pomoću blaznice, nakon čišćenja sa Avène blagim mlekom za čišćenje osetljive kože, kako biste u potpunosti odstranili tragove šminke i nečistoće.
Sadržaj
200 ml

Gel demaquillant douceur 3 Paracin apoteka

BLAGI GEL ZA ČIŠĆENJE OSETLJIVE KOŽE
Svojstva
Nežno sredstvo za uklanjanje šminke i nečistoća sa osetljive kože. Vrlo je bogat Avène termalnom vodom i prenosi koži njena umirujuća i antiiritacijska svojstva. Bogata i nežna tekstura ovog proizvoda stvara osećaj prijatnosti pri korišćenju, a kožu čini svežom i blistavom. Obogaćen je hidratantnim sastojcima koji sprečavaju sušenje kože i omogućavaju svakodnevnu primenu.
Primena
Kružnim pokretima nežno umasirajte gel navlaženim vrhovima prstiju, na kožu lica i vrata. Dobro isperite vodom i nežno osušite kožu. Svakodnevno čišćenje kože završite sa Avène termalnom vodom u raspršivaču.
Sadržaj
200 ml

Hranljiva krema 4 Paracin apoteka

BOGATA HRANJIVA KREMA
Dnevna nega za suvu i devitaliziranu kožu. Redovna primena pomaže revitalizaciju kože i zadržavanje dovoljne vlažnosti.
Svojstva
Vrlo bogata Avène termalnom vodom, ova krema ima trenutno umirujuće delovanje i kod najosjetljivije kože. Pomaže obnavljanje zaštitnog hidrolipidnog sloja na površini kože. Obogaćena vitaminima C i E kao antioksidansima, pomaže revitalizaciju i dodatno štiti kožu. Bogata i fina tekstura pruža osećaj prijatnosti i koži vraća čvrstinu i sjaj

Primena
Nanesite kremu na očišćenu kožu lica i vrata 1 – 2 puta dnevno. Kao dodatno sredstvo za čišćenje i umirivanje koristite Avène vodu u raspršivaču.
Sadržaj
50 ml

 vrlo bogata hranljiva krema 5 Paracin apoteka kozmetika

VRLO BOGATA HRANJIVA KREMA
Hranjiva nega namenjena za vrlo suvu i osetljivu kožu.
Svojstva

Bogata Avène termalnom vodom, krema trenutno umiruje i najosetljiviju kožu. Sadrži sastojke biljnog porekla, po strukturi slične međućelijskom cementu i pomaže obnavljanje hidrolipidnog sloja na površini kože. Štiti od štetnih spoljnih uticaja zahvaljujući delovanju antioksidansa pretokoferila, prekursora vitamina E.

Zahvaljujući visokom sadržaju hranjivih i hidratantnih sastojaka, vrlo bogata hranjiva krema izrazito suvoj koži osigurava dugotrajan prijatan osećaj. Koži vraća punoću i sjaj. Brzo se upija i ne ostavlja masni trag na koži.
Način primene
Naneti ujutro i/ili uveče na očišćenu kožu lica i vrata.
Sadržaj
50 ml

uravnotezavajuca hidrantna krema 6 Paracin apoteka kozmetika

URAVNOTEŽUJUĆA HIDRATANTNA KREMA
Svakodnevna uravnotežujuća nega osetljive kože normalnog ili mešovitog tipa.
Svojstva
Vrlo je bogata Avène termalnom vodom i prenosi koži svoja umirujuća i antiiritacijska svojstva. Tekstura ove kreme obogaćena je ovlaživačima, natrijum hijaluronatom i antioksidantnim sastojkom Pre-Tokoferilom koji zajedno vlaže i štite kožu. Lagana tekstura osigurava ravnotežu vlažnosti i mašćenja i zaštitu kože. Brzo se upija i daje ugodan osećaj svežine, a kožu ostavlja mekom, sjajnom i glatkom.
Primena
Nanesite kremu ujutro i/ili uveče na temeljno očišćeno lice, nakon primene Avène termalne vode u raspršivaču.
Sadržaj
50 ml

Demaquillant comfort pour les yeux oci 7 Paracin Paracin apoteka kozmetika

NEGA KOŽE OKO OČIJU
Blagi gel za uklanjanje šminke oko očiju
Sredstvo za uklanjanje šminke sa kože oko očiju, posebno prikladno za žene koje imaju osetljive oči ili nose kontaktna sočiva.
Svojstva
Vrlo je bogat Avène termalnom vodom, poznatom po umirujućim i antiiritacijskim svojstvima i pruža osećaj olakšanja za nežnu ili iritiranu kožu očnih kapaka. Sadrži izuzetno blaga sredstva za čišćenje. Takođe štiti od sušenja kožu očnih kapaka. Ovaj proizvod ima pH vrednost identičnu onoj u prirodnim suzama i zbog toga je nežan i siguran za osetljive oči i ne iritira očnu sluzokožu.
Primena
Nanesite gel na navlaženu blazinicu. Nežnim pokretima uklonite šminku s kapaka, a zatim sa trepavica, od korena prema vrhovima. Ostatke gela uklonite Avène termalnom vodom u raspršivaču koja, deluje dodatno umirujuće.
Sadržaj
125 ml

Demaquillant comfort pour les yeux oci 7 Paracin Paracin apoteka kozmetika

UMIRUJUĆA KREMA ZA ZONU OKO OČIJU
Krema za kožu oko očiju sa umirujućim delovanjem protiv naticanja kapaka.
Svojstva
Visoki procenat Avène termalne vode uz dodatak alfa-bisabolola daje ovoj kremi umirujuća svojstva koja deluju kod nadraženosti, crvenila i svraba.
Primena
Nanesite malu količinu na područje oko očiju i umasirajte tapkajući vrhovima prstiju. Koristite ujutro i uveče.
Sadržaj
10 ml

Masque apaisant hydratant 9 Paracin apoteka

BLAGI PILING ZA OSETLJIVU KOŽU
Svojstva
Omogućava nežno odstranjivanje površinskih mrtvih ćelija i nečistoća.Pogodan je za primenu i na najosetljivijoj koži svih tipova. Vrlo bogat Avène termalnom vodom, istovremeno smiruje kožu. Sadrži dve vrste mikročestica koje osiguravaju vrlo nežan mehanički piling uz delovanje keratoregulatora kao biološkog pilinga. Koža postaje sveža i sjajna.
Primena
Nanesite piling na suvo lice uz izbegavanje područja oko očiju. Nežno masirajte vrhovima prstiju kružnim pokretima. Isperite. Koristite 1 – 2 puta nedeljno, zavisno od tipa kože.
Sadržaj
50 ml

Masque apaisant hydratant 9 Paracin apoteka kozmetika

HIDRATANTNA MASKA UMIRUJUĆEG DELOVANJA
Posebna nega za osetljivu kožu koja izgleda umorno, bez sjaja, ili je nadražena uz isušenost i crvenilo.
Svojstva
Ova maska pruža trenutni ublažavajući učinak na nadraženoj koži. Sadrži visok procenat Avène termalne vode i sastojke koji pomažu obnavljanje prirodne zaštite i zadržavanje optimalne vlažnosti kože. Maska se trenutno upija i odgovara trenutnim potrebama vaše kože.
Primena
Nanesite na kožu lica i vrata i pričekajte 10-15 minuta dok se maska ne upije. Ostatak uklonite koristeći Avène termalnu vodu u raspršivaču. Za nadraženu kožu preporučuje se svakodnevno korišćenje, jednom dnevno nedelju dana. Nakon toga jednom nedeljno ili po potrebi.
Sadržaj
50 ml

Avene umiruju'i serum 10 Paracin apoteka

UMIRUJUĆI HIDRATANTNI SERUM
HIPOALERGEN-NEKOMEDOGEN
Intenzivna umirujuća i hidratantna nega za osetljivu kožu iritiranu ili oslabljenu spoljašnjim faktorima, kao što su stres, zagađen vazduh, neodgovarajuća nega.
AKTIVNI SASTOJCI
Avène termalna voda 77%, liposomi Avène termalne vode, 10%, ovlaživači (glicerin, PEG, metil-glucet 20)12%, silikonski gel 4%
Svojstva
Serum, bogat Avène termalnom vodom, čije je antiiritacijsko delovanje naučno dokazano, osigurava trenutni umirujući efekat.
• Termalna voda uklopljena je u patentirani sistem liposoma i osigurava optimalnu, postojanu difuziju u gornjem sloju epidermisa.
• Glicerin poboljšava hidrataciju i elastičnost i pruža osećaj prijatnosti.
Zahvaljujući nežnoj formuli Umirujućeg hidratantnog seruma koža je svilenkasta i glatka.
Primena
Serum nanesite na dobro očišćenu kožu lica i vrata, ujutru i uveče i ostavite da deluje nekoliko minuta, pa zatim nanesite dnevnu ili noćnu kremu.
Proizvod je namenjen isključivo za spoljnu primenu.
Formula koja minimizuje mogućnost nastanka alergijiskih reakcija.
Sadržaj
30 ml

Preuzmite kompletan katalog proizvoda i uputstvo o pravilnom načinu upotrebe:  Avène – pregled svih proizvoda.

O detaljnim karakteristikama preparata možete se informisati na zvaničnoj prezentaciji kompanije AVENE.
APOTEKA PARAĆIN
| NASLOVNA |SAVETOVALIŠTE |PROIZVODI |KOZMETIKA |APARATI |AKCIJA |

APOTEKA PARAĆIN