O NAMA

info heading

info content

Apoteka Dren osnovana je 23.11.2008 god u ulici Majora Marka 35, preko puta Doma Zdravlja u Paraćinu. Bračni par diplomiranih  farmaceuta započeo je posao sam, da bi već tokom sledeće godine Apoteka zapošljavala 4 zdravstvena radnika.Posle 3 godine uspešnog rada,kako bi odgovorili potrebama pacijenata koji nam svakodnevno ukazuju poverenje, otvorena je druga apoteka u ulici Vožda Karađorđa 20. Sada Zdravstvena Ustanova Apoteka Dren zapošljava 4 diplomirana farmaceuta i 5 farmaceutskih tehničara, uvek spremnih da svojim znanjem pomognu pacijentima.

Veliku pažnju posvećujemo stalnim edukacijama i praćenjem trendova u oblasti farmacije i medicine. Možemo se pohvaliti kvalitetnom i konkretnom saradnjom sa lekarima svih specijalnosti iz Doma Zdravlja, Opšte Bolnice i privatnih ordinacija i klinika.
Sa osnovnim ciljem pomoći pacijentu, obezbeđujemo kompletan asortiman domaćih i uvoznih lekova. Poštujući staru narodnu „bolje sprečiti nego lečiti“, obezbedili smo široku paletu dijetetskih sredstava za prevenciju kardiovaskularnih bolesti, dijabetesa, osteoporoze, povećanih vrednosti holesterola i triglicerida, gojaznosti, hiperplazije prostate.
U našem asortimanu nalaze se brojni preparati za podizanje imuniteta, očuvanje vida, detoksikaciju organizma i drugih sredstava koji pomažu u prevazilaženju simptoma prehlade, gripa, alergija, glavobolje, smetnji probavnog sistema, reumatskih bolesti, nervoze i stresa.
Trudnicama, porodiljama i najmlađima posvećujemo najveću pažnju, pa se u našim apotekama mogu naći svi neophodi proizvodi za radosne početke materinstva – grudnjaci,mideri,čarape,komprese za dojke, vitaminski i kozmetički preparati prilagođeni samo njima.
Obezbedili smo sve vrste mleka za bebe – Humana, Aptamil, Bebelac, Hipp, Nan, Impamil, Novalac, kao i najrazličitije formule protiv grčeva,proliva,zatvora,povraćanja kao i one za bebe koje ne podnose belančevine kravljeg mleka.
Koža beba i dece je posebno osetljiva, pa za njenu negu preporučujemo najbolje – Mustela, Uriage, A-derma, Sebamed, Chicco, Bubchen, Nivea, Johnson.
Naše apoteke su zvanični distributeri proizvođača Chicco, Nuk, Tigex i Disney. Osim njih, u ponudi je i kompletan program za bebe Avent.
Od samog osnivanja insistiramo na niskim cenama Pampersa i sa zadovoljstvom se odričemo zarade u korist naših najmla]ih.

apoteka paracin dren linija
| NASLOVNA |SAVETOVALIŠTE |PROIZVODI |KOZMETIKA |APARATI |AKCIJA |

APOTEKA PARAĆIN