info heading

info content

APOTEKA PARAĆIN

  Prevencija zdravlja stanovništva se prvenstveno ostvaruje u domu zdravlja i apoteci, kao najdostupnijim zdravstvenim ustanovama. U želji da pomognemo našim pacijentima u prevenciji bolesti odlučili smo da pokrenemo savetovalište iz različitih oblasti. U skladu sa potrebama pacijenata odlučili smo da pokrenemo savetovališta za trudnice, bebe, decu, gojaznost, hipertenziju i dijabetes. Osim edukativnog materijala na sajtu rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja i nedoumice vezano za uzimanje različitih lekova, dijetetskih suplemenata, pomoćnih lekovitih sredstava, terapije određenih stanja, doziranja, interakcije, neželjena dejstva. Pitanja možeti poslati i elektronskom poštom.

Apoteka-Paraćin

 

  U prodajnom programu apoteke Dren nalaze se lekovi domaćih i inostranih proizvaođača, preparati za trudnice , preparati i kozmetika za bebe i decu, preparati za imunitet, preparati za mršavljenje, preparati za dijabetičare, preparati za srčane bolesnike, medicinski aparati i kozmetika najrenomiranijih domaćih i svetskih proizvođača.
  Mamavit, elevit pronatal, prenatal, fitolat tablete, femibion,…
  chicco, nuk, pampers…
  Immuno sirup sa cinkom (Zn), silax sirup, appetito sirup, broncamil sirup, omega junior kapi, bronhoklir, prospan, isla, mapez sprej, fitobalm gel…
  Humana, aptamil, hipp, nan, lino…
  Anti kilogram, zelena kafa, dietea, citrax forte, herbafast, diet plus,…
  Alphalopion, protect cimet, cimet + jabukovo sirće, diabet tab i diabet tea, natural welth jabukovo sirće, saharidol,…
  Normolip 5, omega karnitin, kardioksin, q-absorb co-q10, zirkulin…
  Kozmetika najrenomiranijih domaćih i svetskih proizvođača: dr colić, eucerin, vichy, sebamed, avene, eveline, garnier …
  Medicinski aparati i pribor:za samokontrolu šećera u krvi, za merenje pritiska, toplomeri, inhalatori…
  Na već snižene cene prijateljima Apoteke Dren odobravamo posebne popuste. Dođite po svoju besplatnu karticu i već sledećom kupovinom počnite da štedite. Pored popusta za prijatelje apoteke u našim apotekama se organizuju dnevne, nedeljne, mesečne akcije.

APOTEKA PARAĆIN
| NASLOVNA |SAVETOVALIŠTE |PROIZVODI |KOZMETIKA |APARATI |AKCIJA |

APOTEKA PARAĆIN